Ostrygi Smażone Południowo-Zachodnie
Jeśli 61 centów za porcję spada twój budżet, Południowo-zachodnie smażone ostrygi mogą być ogromne pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką oregano, Olej roślinny, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ostrygi Smażone, Ostrygi Smażone, oraz Ostrygi Smażone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ostrygi i maślankę w dużym płytkim naczyniu lub plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Połączyć mąkę i kolejne 9 składników. Ostrygi pogłębiać w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar.
Wlać olej na głębokość 1 cala w holenderskim piekarniku; podgrzać do 37
Ostrygi smażyć partiami, 3 minuty lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Smażone ostrygi Buffalo: przygotuj Południowo-zachodnie smażone ostrygi zgodnie z zaleceniami, pomijając proszek chili. Wymieszać 1/2 szklanki roztopionego masła, 1/2 szklanki ostrego sosu i 2 łyżki świeżego soku z cytryny.
Wymieszać masło równomiernie na rozgrzane ostrygi.
Ostrygi podawać z sosem ranczo i selerem naciowym na boku.
Fried Buffalo Oyster Po ' Boys: przygotuj smażone ostrygi Buffalo zgodnie z zaleceniami. Podziel 4 francuskie bułki.
Równomiernie rozprowadzić 1 łyżkę majonezu po ściętych bokach rolek.
Ułożyć 1/4 szklanki rozdrobnionej sałaty lodowej i jedną czwartą ostryg Bawolych na dolnych połówkach rolek; przykryć roladkami.