Ostrygi pieczone na pół muszli

Ostrygi pieczone na pół muszli
Ten przepis służy 10 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, ostrygi w skorupie, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostrygi wędzone na pół " muszli, Ostrygi na pół muszli z myciem Wieprza, oraz Ostrygi Na Pół Muszli Z Arbuzową Granitą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrygi Shuck, rezerwując dolne muszle i 1 łyżkę. Likier ostrygowy (ciecz ostrygowa w skorupie); Odrzuć górne skorupy. Delikatnie poluzuj ostrygę z muszli, używając noża do ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
AlkoholAlkohol
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Rozgrzej brojlera z piekarnika rack 6 cali od ciepła. Roztopić 1 Łyżkę. masło z 1 łyżką. oliwa z oliwek na dużej patelni na małym ogniu; wymieszać w bułce tartej i dalej 9 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Mikrofalówka pozostała 1 łyżka. masło i 1 łyżka. oliwa z oliwek w małej misce mikrofalowej w wysokiej 20 sekund lub do roztopienia masła. Wymieszać z zastrzeżonym trunkiem ostrygowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
AlkoholAlkohol
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Sól kamienną rozprowadzić w 1/4-calowej warstwie na płytkiej patelni o wymiarach 18 x 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ostrygi ułożyć w skorupkach, na soli kamiennej. Łyżkę bułki tartej wymieszać z ostrygami; skropić masłem. Broil 5 do 6 minut lub do góry jest chrupiące i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sól KamiennaSól Kamienna
OstrygiOstrygi
MasłoMasło
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
7
Ostrygi pieczone: Pomiń sól kamienną. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, podwajając ilości składników. Ostrygi Shuk, odrzucając muszle, i umieścić ostrygi w jednej warstwie w 13-x 9-calowy patelni. (Wstępnie shucked ostrygi działają dobrze do tego. Rezerwa 2 Łyżki. Likier ostrygowy.) Top z mieszaniny bułki tartej; broil.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Bułka TartaBułka Tarta
Sól KamiennaSól Kamienna
AlkoholAlkohol
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn