Ostrygi pieczone na pół muszli
Ten przepis służy 10 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, ostrygi w skorupie, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostrygi wędzone na pół " muszli, Ostrygi na pół muszli z myciem Wieprza, oraz Ostrygi Na Pół Muszli Z Arbuzową Granitą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrygi Shuck, rezerwując dolne muszle i 1 łyżkę. Likier ostrygowy (ciecz ostrygowa w skorupie); Odrzuć górne skorupy. Delikatnie poluzuj ostrygę z muszli, używając noża do ostryg.
Rozgrzej brojlera z piekarnika rack 6 cali od ciepła. Roztopić 1 Łyżkę. masło z 1 łyżką. oliwa z oliwek na dużej patelni na małym ogniu; wymieszać w bułce tartej i dalej 9 składników.
Mikrofalówka pozostała 1 łyżka. masło i 1 łyżka. oliwa z oliwek w małej misce mikrofalowej w wysokiej 20 sekund lub do roztopienia masła. Wymieszać z zastrzeżonym trunkiem ostrygowym.
Sól kamienną rozprowadzić w 1/4-calowej warstwie na płytkiej patelni o wymiarach 18 x 13 cali.
Ostrygi ułożyć w skorupkach, na soli kamiennej. Łyżkę bułki tartej wymieszać z ostrygami; skropić masłem. Broil 5 do 6 minut lub do góry jest chrupiące i rumiane.
Ostrygi pieczone: Pomiń sól kamienną. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, podwajając ilości składników. Ostrygi Shuk, odrzucając muszle, i umieścić ostrygi w jednej warstwie w 13-x 9-calowy patelni. (Wstępnie shucked ostrygi działają dobrze do tego. Rezerwa 2 Łyżki. Likier ostrygowy.) Top z mieszaniny bułki tartej; broil.