Ostrygi ostre i ostre

Ostrygi ostre i ostre
Ostrygi gorące i pikantne to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, bułka tarta, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ostrygi Grillowane Na Ostro, Ostrygi Smażone Na Ostro, oraz Smażone ostrygi z pikantnym Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Ostrygi umieścić na blasze do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać zieloną cebulę; smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
5
Dodać bułkę tartą i kolejne 3 składniki, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6
Łyżka bułki tartej wymieszać równomiernie na ostrygi. Broil 2 minuty lub do złotego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
7
Podawać natychmiast.
8
carbo ocena: 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn