Ostrygi ostre i ostre
Ostrygi gorące i pikantne to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, bułka tarta, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ostrygi Grillowane Na Ostro, Ostrygi Smażone Na Ostro, oraz Smażone ostrygi z pikantnym Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrygi umieścić na blasze do pieczenia i odstawić.
Umieść patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać zieloną cebulę; smażyć do miękkości.
Dodać bułkę tartą i kolejne 3 składniki, dobrze mieszając.
Łyżka bułki tartej wymieszać równomiernie na ostrygi. Broil 2 minuty lub do złotego.