Ostrygi na pół muszli z Mandarynkowo-Chili Mignonette

Ostrygi na pół muszli z Mandarynkowo-Chili Mignonette
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz skórkę mandarynki, ocet ryżowy, sok mandarynkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ostrygi surowe na pół muszli z Mignonetką ogórkową, Ostrygi Na Pół Muszli Z Sosem Mignonette, oraz Ostrygi na pół muszli z różową Mignonetką.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj skórkę mandarynki i sok, ocet ryżowy, chili, szalotkę i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
MandarynkaMandarynka
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
Papryka ChiliPapryka Chili
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ostrygi zagnieżdżamy w kruszonym lodzie na obramowanej tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kruszone Kostki LoduKruszone Kostki Lodu
OstrygiOstrygi
3
Umieść miskę mandarynkowo-chili mignonette z ostrygami na tacy. Aby zjeść, łyżka trochę sosu do każdej ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
OstrygiOstrygi
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn