Ostrygi i dziki ryż Bisque

Ostrygi i dziki ryż Bisque
Oyster i Wild Rice Bisque wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 90 centów za porcję, otrzymujesz zupę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz 2 bekony, sok z małży, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Zapiekanka Z Dzikiego Ryżu Oyster, Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami, oraz Oyster Bisque są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu 6 minut lub do chrupkości. Wymieszać cebulę; przykryć i gotować 8 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ostrygi przecedzić przez sito na misce. Ostrygi rezerwy; dodać ostrygi płyn do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Połączyć sok z małży i mąki w małej misce; wymieszać trzepaczką do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj mieszankę soku z małży, bulion i liść laurowy na patelnię. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek (o 6 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać z ryżem, mlekiem, pół na pół, solą i pieprzem. Przykryć i dusić 10 minut. Wymieszać zarezerwowane ostrygi; gotować 5 minut lub aż krawędzie ostryg zwijają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
OstrygiOstrygi
PieprzPieprz
MlekoMleko
RyżRyż
SólSól
6
W razie potrzeby posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn