Ostrygi Dymne
Dymne ostrygi wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka smaków z grilla, przyprawy do marynowania, ostryg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to 6 ostryg, Ostrygi, oraz Ostrygi Bienville.
Instrukcje
Wlać sól kamienną do patelni żaroodpornej. Ostrygi łuskać, pozostawiając mięso w dolnej skorupie.
Ułożyć muszle na soli. Łyżka 1 łyżka BBQ smaki na górze każdej ostrygi. Ostrygi Broil, 6 cali od ciepła, przez 3 do 4 minut lub do momentu, gdy smak zacznie karmelizować. Aby uzyskać aromat i wygląd, wymieszaj przyprawę do trawienia z solą kamienną i podawaj ostrygi na szczycie mieszanki na patelni lub na tacy do serwowania.