Ostry sos to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 112. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, marchewki, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku połącz pomidory, paprykę Anaheim, paprykę jalapeno, paprykę poblano, paprykę bell, cebulę, marchew, seler, czosnek, ocet i sól. Gotować na średnim ogniu przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Jalapeno
Anaheim Pepper
Pieprz Poblano
Papryka
Pomidor
Marchew
Ocet
Seler
Czosnek
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Proces w partiach w robocie kuchennym lub blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do gorących, wysterylizowanych słoików i zamknąć. Przechowywać w lodówce po otwarciu.