Przepis pikantne, owocowe, Dzikie Curry warzywne jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz pastę pomidorową, oliwę z oliwek, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zimowe curry warzywne z owocową raitą, Pikantne curry z kurczakiem i warzywami, oraz Pikantne Warzywne Curry Kokosowe dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Zespół kadr Stones Gruner Veltliner z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.