Azjatycki styl Pikantny Coleslaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, kapustę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Low Fat Asian Style Coleslaw for Two, Asian Style Coleslaw, oraz Pikantny makaron w stylu azjatyckim z małż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, ubić masło orzechowe z sokiem z limonki, sos rybny, woda, cukier, czosnek i Sriracha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Sos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Sriracha
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
W dużej misce, wrzucić napa i czerwona kapusta z marchewką, papryka, kolendra i mięta. Wrzucić sałatkę z sosem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Przepis Na Pizzocheri
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Słonina Wieprzowa
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane