Ostra Musztarda Chrzanowa

Ostra Musztarda Chrzanowa
Pikantna musztarda Chrzanowa jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 5 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, nasiona gorczycy, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Musztardowo-Chrzanowy, Musztarda Chrzanowa Niemiecka, oraz Łatwy SOS Chrzanowo-Musztardowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym słoiku połącz wszystkie składniki i 1/2 szklanki wody i dobrze wstrząśnij. Przykryć i przechowywać w lodówce 48 godzin. W robocie kuchennym, mieszaninę procesu do gładkiej, o 2 protokół. Podziel między 6 (4-uncja) sterylizowane słoiki mason. Zamknąć słoiki i przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu przez 2 tygodnie przed otwarciem. (Musztarda może być zjedzona natychmiast, ale smaki nie będą miały szansy na stopienie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn