Ostra i pikantna Zieleń

Ostra i pikantna Zieleń
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Gorące i pikantne warzywa mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz serrano chili, Collard greens, gingerroot, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Zielenie insalaty, Spicy Collard Greens, oraz Spicy Collard Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Pozostałe składniki gotować na maśle, często mieszając, aż cebula i zielenina będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZieloniZieloni
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn