Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, pieprz, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Osso Buco z Gremolatą, Osso Buco z Gremolatą, oraz Schab Osso Buco z Polentanem i Gremolatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Osuszyć i doprawić solą i pieprzem. Podziel trzonki i mąkę między 2 duże zamykane plastikowe torby i wstrząśnij, aby pokryć, a następnie usuń trzonki z toreb, wytrząsając nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Owies (szybki Lub Zwykły)
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Rozgrzać olej i 2 łyżki masła w garnku żaroodpornym na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, a następnie brązowe golenie dobrze w 2 partiach, 10 do 12 minut na partię, przenosząc na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i dodać pozostałą łyżkę masła do garnka wraz z cebulą, marchew, seler, i czosnek i gotować, mieszając, aż cebula będzie blady złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodać pozostałe składniki gulaszu i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Ułóż trzonki w garnku w 1 warstwie i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć garnek i dusić trzciny w środku piekarnika, aż bardzo miękkie, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
Słonina Wieprzowa
6
Usunąć sznurki z osso buco i wyrzucić razem z gałązkami pietruszki i liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Osso Buco
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1
Wymieszać składniki gremolata w małej misce i posypać osso buco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Osso Buco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać natychmiast.
3
Uwagi kucharzy: Osso buco (bez gremolaty) można zrobić 1 dzień wcześniej. Całkowicie schłodzić, odsłonić, potem schłodzić, przykryć. Podgrzać, pod przykryciem, w piekarniku 163° 30 do 40 minut. Osso buco można również ugotować na dużej patelni. Rozłóż patelnię przez 2 palniki do brązowienia i gotowania, następnie przykryj patelnię szczelnie folią do duszenia.