Orzo z zielenią musztardową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Orzo z zielenią musztardową. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Jeśli masz orzo, pieprz, musztarda zieleni, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać 2 łyżki soli. Gdy woda wróci do wrzenia, mieszać w orzo i gotować aż al dente, o 6 do 7 protokół.
Ugotowane orzo wrzucić do garnka, wymieszać z masłem i umieścić na dużym ogniu.
Dodać musztardę i skórkę z cytryny i gotować, mieszając, aż zielenina więdną, o 3 do 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać ze świeżo startym serem na wierzchu.