Orzo Paella

Orzo Paella
Orzo Paellan jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać małże, papryka, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zimowa mieszanka warzywna z paellą w stylu Orzo, Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), oraz Paella ze skorupiaków (Paella de Marisco) z Hiszpanii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
3 ćwiartki wody i soli zagotować w holenderskim piekarniku; dodać orzo i szafran. Gotować 7 minut lub tylko do miękkości; odcedzić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
WodaWoda
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść patelnię na średnim ogniu; dodaj kiełbasę. Gotować 3 do 4 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Kiełbasę wyjąć z patelni, za pomocą łyżki szczelinowej; odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
5
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj czerwoną paprykę, cebulę i czosnek. Smażyć 3 minuty. Mieszamy kukurydzę i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
7
Dodać małże; przykryć i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
8
Wymieszać z małż i krewetek. Przykryć i gotować 6 minut lub aż małże i małże otworzyć i krewetki kolei różowy. Należy wyrzucić małże lub małże, które się nie otwierają. Powrót kiełbasy na patelnię. Wymieszać orzo i 1/2 szklanki natki pietruszki; dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
KrewetkiKrewetki
MałżeMałże
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przełożyć na duży talerz; posypać pozostałą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia33
Magazyn