Orzechy Włoskie Glazurowane Cukrem
Cukier glazurowane orzechy włoskie jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 264 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzecha włoskiego, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem, jabłkiem i boczkiem z Lukrowanymi orzechami włoskimi, fasolka szparagowa z brązowym cukrem z karmelizowaną cebulą, żurawiną, orzechami włoskimi i kozim serem, oraz Glazurowane szalotki i orzechy włoskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować blachę do pieczenia. W szklanym miarze 1 quart, połącz połówki orzecha włoskiego, cukier i wodę. Gotować w kuchence mikrofalowej na wysokim ustawieniu przez 8 do 8 1/2 minuty, lub aż cukier karmelizuje. Mieszać kilka razy podczas gotowania.
Wylać na przygotowaną blachę do pieczenia i oddzielić na kawałki.
Niech ostygnie całkowicie. przechowywać w szczelnym pojemniku.