Orzechy słodko-ostre

Orzechy słodko-ostre
Przepis na słodko-ostre orzechy można przygotować w około 30 minut . Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii , 8 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis służy 8 osobom. Świetnie sprawdza się jako tani dodatek. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup zmielone ziele angielskie, mieloną kolendrę, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, lakto ovo-wegetariańską i przyjazną dla fodmap . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Orzechy z przyprawami na słodko , Orzeszki z przyprawami na słodko i słono oraz Orzechy gazetowe: Orzechy indyjskie z kokosem .

Instrukcje

1
W dużej misce ubić białka na pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj migdały i olej; delikatnie wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Połącz pozostałe składniki; dodać do masy z białek i delikatnie wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
4
Rozłożony na 15-calowy. x 10 cali x 1-cal. blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w temperaturze 300° przez 18-22 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia, raz mieszając. Całkowicie ostudzić. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn