Orzechy słodko-ostre
Przepis na słodko-ostre orzechy można przygotować w około 30 minut . Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii , 8 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis służy 8 osobom. Świetnie sprawdza się jako tani dodatek. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup zmielone ziele angielskie, mieloną kolendrę, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, lakto ovo-wegetariańską i przyjazną dla fodmap . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Orzechy z przyprawami na słodko , Orzeszki z przyprawami na słodko i słono oraz Orzechy gazetowe: Orzechy indyjskie z kokosem .
Instrukcje
W dużej misce ubić białka na pianę.
Dodaj migdały i olej; delikatnie wymieszać do pokrycia.
Połącz pozostałe składniki; dodać do masy z białek i delikatnie wymieszać do pokrycia.
Rozłożony na 15-calowy. x 10 cali x 1-cal. blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 300° przez 18-22 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia, raz mieszając. Całkowicie ostudzić. Przechowywać w szczelnym pojemniku.