Orzechowe Nadzienie Owocowe

Orzechowe Nadzienie Owocowe
Orzechowe nadzienie owocowe to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 1231 kalorii, 12g białka, oraz 77 g tłuszczu. Mieszanka masła, kandyzowanych wiśni, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Nutty Fruit Medley, Batony owocowe i orzechowe, oraz Nutty Fruit Medley dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w ciężkim rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ubić żółtka i cukier; gotować, ubijając stale, 11 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać pozostałe składniki. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia9
Magazyn