Orzechowe Nadzienie Owocowe

Orzechowe Nadzienie Owocowe
Orzechowe nadzienie owocowe to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 1231 kalorii, 12g białka, oraz 77 g tłuszczu. Mieszanka masła, kandyzowanych wiśni, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Nutty Fruit Medley, Batony owocowe i orzechowe, oraz Nutty Fruit Medley dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w ciężkim rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ubić żółtka i cukier; gotować, ubijając stale, 11 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać pozostałe składniki. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia9
Magazyn