Orzechowe Ciasteczka Czekoladowe
Orzechowe ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 145 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, półsłodkie chipsy czekoladowe, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Ciasto Piknikowe Orzechowo-Czekoladowe, Orzechowe Potrójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Orzechowe Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana margarynę, masło i oba cukry, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka, mleko i wanilię i ubić, aż dobrze wymieszane.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać i dodać do mieszaniny masła. Mieszać aż do wymieszania. Mieszaj z owsem, aż dobrze się wymieszasz. Złożyć w czekoladzie i orzechach włoskich.
Przykryć i schłodzić ciasto przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Prześcieradła do ciastek.
Weź łyżeczkę do herbaty (dla małych ciasteczek) lub łyżkę stołową (dla dużych ciasteczek) ciasta i uformuj ciasto w kulki. Lekko spłaszczyć na zaokrąglone dyski.
Umieść 2 cale od siebie na arkuszach ciastek i piec, aż krawędzie są lekko rumiane, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na arkuszach przez około 10 minut.
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.