Orzechowa Podeszwa z cytrusową salsą
Nut-Crusted Sole with Citrus Salsan jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jeśli masz petrale, sok z cytrusów salsa, jajko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Przyprawowy Kurczak z cytrusową salsą, Pakiety Soli Cytrusowej, oraz Podeszwa ze skorupą kokosową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odmierz sok z cytrusowej salsy. W razie potrzeby, dodać sok pomarańczowy, aby 1/3 szklanki.
Filety z podeszwy umieścić w ciężkiej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i wlać sok. Zamknąć worek i schłodzić przez 15 minut.
Tymczasem w blenderze lub robocie kuchennym pulsuj nerkowce, aż zostaną drobno zmielone. W płytkiej misce wymieszaj orzechy z panko, solą i pieprzem.
Wlać 2 łyżki oleju na patelnię o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu; gdy jest gorąca, wyjąć filety z soku. Zanurzyć każdy w jajku, a następnie w mieszaninie nerkowca do herbu. Pracując partiami, umieść filety w jednej warstwie na patelni (nie tłocz). Gotować, aż zbrązowieje na dnie, o 2 protokół; włączyć z szeroką łopatką i gotować, aż druga strona jest zbrązowieje i ryby jest nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w centrum (wyciąć do badania), o 2 minuty dłużej.
Odcedzić krótko na ręcznikach papierowych; ogrzać w piekarniku 200. Powtórz, aby usmażyć pozostałą rybę, wycierając patelnię papierowymi ręcznikami i dodając 2 łyżki oleju między partiami.
Filety przełożyć na talerze i polać salsą cytrusową; podawać od razu z pozostałą salsą obok.