Oreoâ® Cukiernia budyń
Pudding Oreo® Candy Shop może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pokryte czekoladą karmelowo-orzechowe batony Nugat, marmurowe ciasto Funt, chłodny bitą polewą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bananan OREO® Pudding, Budyń Z Batonika, oraz Oreoâ® "pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Umieść 7 plastrów ciasta na patelni o wymiarach 13x9 cali; skropić połową syropu czekoladowego. Przykryć warstwami po połowie każdej z masy budyniowej i posiekanymi batonami czekoladowymi. Na wierzch wyłożyć warstwy pozostałych plastrów ciasta, syrop czekoladowy i masę budyniową; posypać pozostałymi posiekanymi batonami czekoladowymi.
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć. Resztki deseru przechowywać w lodówce.