Oreo Stack Brownies
Oreo Stack Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 724 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bardzo skąpe sól łyżeczka, wanilia, Holenderski przetwarzane kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oreo Stack Brownie-Better, Oreo Brownies, oraz Oreo M & M Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia z nieprzywierającą folią
Roztopić masło w dużym (3 ćwiartce) rondlu nonstick. Wymieszać z cukrem i kakao w proszku. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i mieszać delikatnie przez około 30 sekund, aby ogrzać cukier. Wyłączyć ogień i pozostawić mieszaninę cukru na 5 minut. Wymieszać wanilią i solą.
Dodaj zimne jajka, ubijając lub mieszając tylko do wymieszania i uważając, aby ich nie przegotować, następnie wymieszaj proszek do pieczenia i mąkę.
Wlać do patelni i piec przez 25 minut lub aż pojawią się brownies zestaw.
Ostudzić całkowicie na patelni. Gdy ostygnie, przenieść do lodówki, aby schłodzić.Dodać nadzienie / lukier. Ubij masło, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawaj cukier cukierniczy, skrobając boki i ubijając, aż będzie gładka. Ubić wanilią i solą. Powoli beat w bicie ubijania śmietany i skrobanie, aż masz gładki lukier waniliowy. Na desce do krojenia, posiekać 7 Podwójne rzeczy i mieszać je do lukier, "stuff" I wszystko.Wyjąć zimne brownie z patelni i oderwać folię. Dużym nożem pokrój brownie na pół, aby uzyskać dwa prostokąty o wymiarach 4×8 cali-łatwiej jest pracować w ten sposób. Pracując jeden prostokąt na raz, przeciąć każdy prostokąt przez środek, aby utworzyć dwie warstwy(tak jak w przypadku ciasta). Kanapka około pół szklanki lukru w środku każdego prostokąta, naciskając w dół, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Rozłóż wierzchołki każdego prostokąta z większą ilością lukru. Owinąć delikatnie w folię i zamrozić, aż stanie się solidna. Jeśli masz zamiar trzymać je zamrożone dłużej niż godzinę, ponownie owinąć szczelnie po zamrożeniu i umieścić w torbie do przechowywania.
Usuń zamrożone stosy brownies z zamrażarki i przycinaj krawędzie nożem szefa kuchni, aby mieć dwa schludne rectangles.In bezpieczna miska w mikrofalówce lub duża miarka Pyrex, połącz chipsy czekoladowe i śmietanę. Kuchenka mikrofalowa na 50% mocy przez 30 sekund. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka, a następnie przenieś do wytrzymałej torby na zamek błyskawiczny.
Wytnij maleńką dziurkę w rogu torby i wyciśnij linie ganache na zimne pręty. Rozbić Pozostałe Podwójne rzeczy i wcisnąć je do góry do dekoracji. Wróć do lodówki, aby ustawić ganache. Przechowywać w lodówce.
Wyjąć z lodówki około ½ godziny przed podaniem. Kraty mogą siedzieć, ale będą nieco bardziej miękkie.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka Oreo świetnie komponują się z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "