Orecchiette z Sautéed Greens i sosem Scallion
Orecchiette z Sautéed zieleni i sosem Scallion może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 606 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz makaron orecchiette, sól i pieprz, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Orecchiette z Sautéed Greens i sosem Scallion, Linguine z sosem Scallion i smażonymi krewetkami, oraz Orecchiette Z Baby Rzepy I Ich Zieleni.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować orecchiette aż al dente.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania.
Tymczasem w średnim rondlu roztopić masło.
Dodać pokrojone szalotki i czosnek i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj białe wino i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Dodać 1/2 szklanki wody i puree mieszaninę w blenderze, aż będzie gładka. Doprawić sosem z szalotki solą i pieprzem.
Wytrzyj garnek do makaronu i podgrzej w nim oliwę z oliwek.
Dodać rukolę i chard szwajcarski; gotować na dużym ogniu, aż zwiędną, 5 protokół.
Dodać makaron, sos scallion i zarezerwowane makaron Gotowanie wody i dusić, podrzucając i mieszając, aż sos jest gęsty, o 3 protokół. Wymieszać z mascarpone, doprawić makaron solą i pieprzem i podawać.