Orecchiette z kiełbasą, papryką i fetą
Orecchiette z kiełbasą, papryką i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę z indyka, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orecchiette Z Kiełbasą I Pieczoną Papryką, Kiełbasa I Radicchio Orecchiette Z Papryką I Serem Appet, oraz Orecchiette z pieczoną papryką, rukolą i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować orecchiette zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj paprykę i 1/4 łyżeczki soli; smażyć 2 protokół.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodaj kiełbasę, oregano, i czosnek do patelni; gotować 4 protokół lub aż kiełbasa zostanie wykonana, mieszając do pokruszenia kiełbasy.
Dodaj makaron, zarezerwowany płyn do gotowania, 1/4 łyżeczki soli, ser, oliwki i czarny pieprz; gotuj przez 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając.