Orecchiette z kalafiorem, anchois i pistacjami

Orecchiette z kalafiorem, anchois i pistacje może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 557 kalorii, 19g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kalafiora, sól i pieprz, pistacje, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Orecchiette z kalafiorem, anchois i smażonymi grzankami, Orecchiette z anchois i fioletowymi brokułami, oraz Kolacja: Orecchiette Z Brokułami, Anchois I Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić pistacje na talerzu ciasta i piec przez około 5 minut, lub do lekko tosty.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
W średnim rondlu wrzącej wody blanszować różyczki kalafiora przez 1 minutę.
W dużej, głębokiej patelni, gotować masło na umiarkowanym ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 4 protokół.
Dodać kalafior i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty.
Dodać anchois i gotować, mieszając, przez 2 protokół. Wymieszać bulion i gotować, aż kalafior będzie miękki, o 3 protokół.
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować orecchiette aż al dente.
Odcedzić makaron i dodać go do patelni. Wymieszać natkę pietruszki, parmezan i pokruszony czerwony pieprz i doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do rozgrzanej miski, posypać posiekanymi pistacjami i podawać.