Orecchiette z ciecierzycą

Orecchiette z ciecierzycą
Orecchiette z ciecierzycą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 765 kalorii, 29g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmezan, pastę pomidorową, ciecierzycę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Orecchiette z ciecierzycą i brokułami Rabe, Orecchiette z zielenią, Mozzarellanem i ciecierzycą, oraz Orecchiette Z Brokułami Rabe & Ciecierzyca.

Instrukcje

1
Włożyć ciecierzycę do dużego rondla, zalać zimną wodą i namoczyć na noc. Następnego dnia ciecierzycę odsączyć i opłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać oliwę w dużym sosie, dodając cebulę, seler, marchew, czosnek i rozmaryn. Gotować tę mieszaninę na średnim ogniu około 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, ale jeszcze nie kolorowe.Doprawić dużą ilością soli i pieprzu (fasola lubi trochę soli), następnie dodać słodką czerwoną paprykę i szczyptę płatków czerwonej papryki. Wymieszać z sosem pomidorowym i bulionem. Następnie dodać wstępnie namoczoną ciecierzycę, mieszając, aby włączyć. Doprowadzić garnek do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Gotować, pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu przez 1 ½ godziny, aż ciecierzyca będzie miękka. Może być konieczne dodanie trochę więcej wody w tym procesie, aby utrzymać stały poziom.Posmakuj mieszanki. Ciecierzyca korzysta z późnej metody przyprawiania, więc w tym czasie obficie je przyprawia. Następnie wyłącz ciepło, aż będziesz prawie gotowy do podania. W tym momencie doprowadzić płyn do wrzenia i dodać makaron. Włączyć ogień do średniej i gotować, aż makaron jest al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Usuń gałązkę rozmarynu i podawaj na ciepło.Podaj bardzo dobrą oliwę z oliwek i parmezan przy stole, aby udekorować każdą porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4
Podawać z dużą ilością rustykalnego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn