Orange Chicken Stir-Fry
Orange Chicken Stir-Fry to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 368 kalorii, 31g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, marchewkę, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sok pomarańczowy, sos sojowy, czosnek, skórkę pomarańczową, mielony imbir i płatki czerwonej papryki razem w misce, aż dokładnie połączysz.
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku na średnim ogniu. Gotować i mieszać kurczaka i sok pomarańczowy mieszaniny w gorącym oleju, aż kurczak nie jest już różowy w środku i soki uruchomić jasne, 7 do 10 minut.
Bulion z kurczaka i skrobię kukurydzianą ubić razem w małej misce; wymieszać z kurczakiem i sosem w małych ilościach, aż sos zgęstnieje według własnych upodobań.
Wymieszać Stir-smażyć warzywa, groszek cukrowy, brokuły, i marchew do kurczaka i mieszaniny sosu; gotować i mieszać, aż warzywa są lekko zmiękczone, Inny 7 do 10 protokół.