Open-Face Crab Burgers with Red Pepper Dressing

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc daj hamburgery krabowe z otwartą twarzą z sosem z czerwonej papryki spróbować. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka gruboziarnistej soli koszernej, pieczonego pieprzu ze słoika, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Open-Face Crab Burgers with Red Pepper Dressing, Hamburgery z kurczaka z majonezem bazyliowym, oraz Hamburgery jagnięce z miętowym sosem jogurtowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wszystkie składniki w smallbowl. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Ubić pierwsze 7składniki w dużej misce.
Wymieszać z czerwonym pieprzem i zieloną cebulą. Delikatnie wymieszać w krabie i 3 / 4Cup panko.
Posypać 1 szklankę panko na arkuszu rimmedbaking. Za pomocą 1/4 filiżanki dla każdego, kształt mieszanki kraba w dwanaście 3-calowe paszteciki. Naciśnij na okruchy na arkuszu, aby pokryć obie strony; trzymaj hamburgery krabowe na arkuszu.Pokrowiec z folią. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Pokrojone boki posmarować masłem. Bułki z broilem, z masłem, na złoty kolor, około 2 minut; przykryć.
Stopić 2 łyżki masła z olejemw dużej patelni na średnim ogniu.Praca w partiach 2, Dodać hamburgery na patelni.Sauté do brązowego, o 5 minut na stronie.
Ułóż 1 połowę rolki, pokrój bok do góry, na każdej płycie. Top każdy z liściem sałaty, następnie 2 crabburgers. Opatrunek łyżką.
* Dostępne w sekcji Asian foods w wielu supermarketach i na rynkach azjatyckich.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.