Ooey Gooey Butter Cake wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, cukierników' cukier, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Ooey Gooey Butter Cake, Ooey Gooey Butter Layer Cake, oraz Maple Ooey-Lepkie Ciasto Z Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać ciasto wymieszać i 2 jajka razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło i ekstrakt z wanilii; wymieszać, aż ciasto będzie gładkie i gęste.