Omlet Ziemniaczany Z Boczkiem
Need a danie główne bezglutenowe? Omlet ziemniaczany z boczkiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 326 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz sól i pieprz, jajka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Omlet Z Boczku Ziemniaczanego, Serowy omlet Boczkowo-ziemniaczany, oraz Boczek Cheddar Zwinięty Omlet.
Instrukcje
W 9-in. patelnia nonstick, gotować boczek, aż chrupiące.
Drenaż, rezerwując kapanie. Odstaw boczek na bok.
Ziemniaki i cebulę ugotować w kapiskach do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Dodać jajka, sól i pieprz; delikatnie wymieszać. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż jajka, sól i pieprz; delikatnie wymieszać. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż jajka są całkowicie ustawione.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić, aż ser się rozpuści.
Posypać boczkiem. Ostrożnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni poluzować; przenieść do talerza służącego.