Omlet Ze Szparagów
Omlet ze szparagów może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mielony pieprz, zieloną cebulę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Omlet ze szparagami i serem, Omlet szparagowo-ziołowy, oraz Puszysty omlet ze szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi na parze, aż będą chrupiące, około 5 minut.
Ubić jajka, starty parmezan, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce, aby dobrze wymieszać. Kawałki boczku Sauté w ciężkiej patelni dużej nonstick na średnim ogniu do złotego koloru, o 3 protokół.
Dodaj pokrojoną zieloną cebulę i smażyć, aż cebula będzie przezroczysta, o 3 protokół.
Dodać ugotowane szparagi; smażyć aż do ogrzania. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Rozprowadzić mieszankę szparagów w jednej warstwie na patelni.
Na szparagi wlać masę jajeczną. Gotować, aż jajka są bardzo miękko ustawić, przechylając patelnię, delikatnie działa gumową szpatułkę wokół krawędzi i pozwalając niegotowane część jaj do przepływu pod spodem, o 4 protokół. Uchylenie patelni i przesuń omlet na talerzu, składany omlet na pół.
Omlet pokroić w kliny i podawać.