Omlet ze szparagami i serem śmietankowym

Omlet ze szparagami i serem śmietankowym
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych, wegetariańskich laktoowo-owo-jabłkowych, pierwotnych i דל פחמימות,znych , omlet ze szparagami i serem śmietankowym może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 1,54 USD za porcję przepis ten pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 342 kalorie , 15 g białka i 28 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 2 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Mieszanka szparagów, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 41% . Ta ocena jest dobra. Wypróbuj kanapkę z cheddarem, szpinakiem i papryką Omlet Bagel , grecki omlet wiosenny i omlet z warzywami , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Napełnij mały rondelek wodą do trzech czwartych wysokości; doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Rzymska Lub Zielona, PorwanaSałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj szparagi i gotuj bez przykrycia przez 2–4 minuty lub do momentu, aż będą chrupiąco miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Wyjmij i natychmiast wrzuć do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Rzymska Lub Zielona, PorwanaSałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
4
Odcedź i osusz.
5
W małej misce ubij jajka, śmietanę, cebulę, sól i płatki pieprzu. Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej masło na średnio-wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Serem Brie)(można Zastąpić Serem Brie)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Lekko Podsmażona CukiniaLekko Podsmażona Cukinia
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
6
Wlać mieszankę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Mieszanka powinna natychmiast stężeć na brzegu. Gdy jajka się zetną, przesuń ugotowane części do środka, pozwalając surowym jajkom spłynąć pod spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Gdy jajka zgęstnieją i nie pozostanie w nich płynne jajko, przykryj jedną stronę serkiem śmietankowym i szparagami. Złóż omlet na pół. Zmniejsz ogień do małego; odstaw pod przykryciem na 1-2 minuty lub do momentu roztopienia się serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Przed podaniem przekrój omlet na pół.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn