Omlet z serem Cheddar z boczkiem pieczone ziemniaki

Omlet z serem Cheddar z boczkiem pieczone ziemniaki
Omlet z serem Cheddar z boczkiem pieczone ziemniaki to bezglutenowe przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ciężką śmietanę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Omlet z serem Cheddar z boczkiem pieczone ziemniaki, Boczek Cheddar Zwinięty Omlet, oraz Omlet z boczkiem i serem śmietankowym.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 1 sztuka papieru pergaminowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, ubij razem jajka, śmietanę, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
KremKrem
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
4
Spryskaj dużą, obramowaną blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Połóż kawałek papieru pergaminowego na blasze do pieczenia, upewniając się, że pergamin jest wystarczająco długi, aby powiesić na długości blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
6
Spryskaj papier pergaminowy sprayem do gotowania i wlej jajka do blachy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
7
Piec, aż jajka będą twarde, około 15 do 18 minut, obracając patelnię w połowie czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć jajka z piekarnika, gdy są ustawione i posypać serem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Chwyć jedną stronę pergaminu, podnieś i zwinąć jajka szczelnie, galaretka roll-style, obieranie z powrotem pergamin, jak idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
JajkoJajko
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
10
Omlet pokroić w grube, równe plastry i podawać z boczkiem pieczone ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony ZiemniakPieczony Ziemniak
BoczekBoczek
11
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Na obramowanej blasze do pieczenia połącz ziemniaki, oliwę z oliwek, sól i pieprz. Wrzucić mieszaninę równomiernie płaszcz. Upiec ziemniaki w piekarniku, aż głęboko złocisty i chrupiące, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
13
W dużym garnku o dużym dnie podgrzać olej roślinny na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia odczyta 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
14
Kawałki boczku podsmażamy na złoty i chrupiący kolor, a następnie odcedzamy na papierowym ręczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
15
Na dużej patelni saute dodać 2 łyżki masła i 2 łyżki oliwy z oliwek. Po rozpuszczeniu masła dodać cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Podsmażyć cebulę na dużym ogniu, aż ładnie karmelizowane, o 6 do 8 protokół. Cebulę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
PieprzPieprz
SólSól
17
W dużej misce delikatnie wymieszaj ziemniaki, cebulę i boczek. Wyłóż mieszaninę na talerz i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia5
Magazyn