Omlet z pieca z krewetkami i warzywami
Omlet z krewetkami i warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, parmezan, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie super. Spróbuj Omlet Z Piekarnika Azjatyckiego, Omlet Z Pieca Cheddar-Szynka, oraz Omlet Z Piekarnika Brunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory dobrze odcedzić, naciskając między warstwami ręczników papierowych; posiekać.
Podsmażyć cebulę, papryka, i czosnek w gorącym oleju w nonstick 12-calowa patelnia żaroodporna 5 minut lub do miękkości; dodaj pomidora i cukinię, i saute 3 protokół. Wymieszać z serem śmietankowym do rozpuszczenia.
Dodać makaron; wrzucić do herbu.
Ubić jajka, 1/2 szklanki parmezanu, mleko i kolejne 3 składniki.
Wlać mieszaninę makaronu na patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 25 do 30 minut lub aż zestaw.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.