Omlet z cukinią i cebulą
Omlet z cukinią i cebulą wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 123 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje 72 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oregano, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Omlet z cukinią, cebulą i serem Feta, Kolendra, czerwona cebula i omlet Jalapeno, oraz Omlet z boczniaka i cebuli (Trouchia) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 8-calowy nonstick patelni z gotowania sprayu.
Dodać olej; umieścić na średnim ogniu.
Dodaj cukinię i cebulę; smażyć 7 minut lub do miękkości. Odstawić i ostudzić.
Połącz jajka i pozostałe 5 składników w średniej misce, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej. Wymieszać z cukinią i cebulą.
Płaszcz patelni z sprayem do gotowania; powrót do średniego ciepła.
Dodać mieszankę jajeczną; gotować od 4 do 5 minut lub do momentu ustawienia środka (nie mieszać). Poluzuj omlet łopatką; złóż na pół. Wsuń omlet na talerz.