Olej Ziołowy
Olej ziołowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 84 kalorie, 0g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Mieszanka oliwy z oliwek, pietruszki, odcisków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetek z cytrynowo-ziołową fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W słoiku 1-quart mason umieść wszystkie zioła, skórkę, chile i pieprz.
Wlać oba oleje do rondla i podgrzać do 200 stopni F.
Wlać gorące oleje do słoika i przykryć ręcznikiem kuchennym.
Umieść gazę na górze słoika i wymień zewnętrzną krawędź pokrywy. Odwrócić i odcedzić olej do żądanego pojemnika.