Old Fashioned maślane ciasteczka z lukrem maślanym
Staromodne Ciasteczka maślane z lukrem maślanym to Wegetariańskie przepis z 72 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi deser. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Masło-Ciasteczka maślane z lukrem cynamonowym, Old Fashioned Maślane Ciasteczka, oraz Lofthouse-Style Soft Peanut Butter Chip Sugar Cookies with Peanut Butter lukier.
Instrukcje
Beat 1 szklanka zmiękczonego masła z białym cukrem w dużej misce, aż kremowy. Ubić jajko, pełne mleko i 1 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego do mieszaniny masła, aż będzie gładka.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w osobnej misce i stopniowo wymieszać suche składniki z wilgotnymi składnikami, aby uzyskać gładkie ciasto. Schłodzić ciasto w lodówce przez 2 do 3 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Obficie obsypać mąką ściereczkę lub ręcznik kuchenny.
Podzielić ciasto na trzy części i rozwałkować każdą trzecią o grubości 1/8 cala na przygotowanej ściereczce.
Wytnij kształty z walcowanego ciasta za pomocą foremek do ciastek.
Umieść ciasteczka na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka są ledwo rumiane, 5 do 8 protokół.
Niech ciasteczka ostygną na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem, aby zakończyć chłodzenie na stojaku z drutu.
Ubij 1 szklankę zmiękczonego masła, 3 szklanki cukru cukierniczego, 1 1/2 łyżki ekstraktu waniliowego i odparuj mleko w misce, aż będzie gładkie. Stopniowo wymieszać 6 szklanek cukru cukierniczego do mieszaniny, aż do połączenia. Ubij lukier mocno, aż będzie puszysty; w razie potrzeby wymieszaj z dodatkiem odparowanego mleka lub cukru cukierniczego, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Ciasteczka chłodzone mrozem.