Old Fashioned Christmas Raisin Delights
Old Fashioned Christmas Raisin Delights może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 152 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 13%. Podobne przepisy to Old Fashioned Christmas Raisin Delights, Staromodne Ciasto Z Rodzynkami, oraz Staromodne Ciasto Z Rodzynkami.
Instrukcje
Aby Zrobić ciasto: mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać razem; odstawić.
Masło utrzeć z 3/4 szklanki brązowego cukru i białego cukru. Ubić jajka, mleko i wanilię.
Wymieszać z dużą prędkością przez 2 minuty, a następnie zmniejszyć prędkość i stopniowo mieszać w mieszaninie mąki. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto przez co najmniej 3 godziny.
Aby nadzienie z rodzynkami: zmiel rodzynki. W średnim rondlu połącz zmielone rodzynki, 1 szklankę brązowego cukru, 1 szklankę wody, sól i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Połączyć skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody i wymieszać, aż będzie gładka.
Dodaj do mieszanki rodzynek i nadal gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Gdy ostygnie, wymieszać posiekane orzechy.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować blachy do pieczenia.
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj schłodzone ciasto do grubości 1/8 cala.
Pokroić na 2 3/4 cala rund.
Umieścić rundy na przygotowanej blasze do pieczenia.
Ułożyć czubatą łyżeczkę nadzienia z rodzynkami na okrągło ciastka i ułożyć kolejną okrągłą. Zaciskaj krawędzie zamknięte.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 8 minut. Pozostawić ciasteczka do ostygnięcia na arkuszu, aż ledwo ciepłe.