Old-Fashioned Apple Crisp
Staromodny jabłkowy chrupiący wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Ten deser ma 531 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka macoun, skórkę pomarańczową, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Old-Fashioned Apple Crisp, Old-fashioned Apple Crisp, oraz Old Fashioned Oat Nut Apple Crisp.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9 przez 14 przez 2-calowe owalne naczynie do pieczenia.
Jabłka obrać, osuszyć i pokroić w duże kliny.
Połącz jabłka ze skórkami, sokami, cukrem i przyprawami.
Aby zrobić polewę, połączyć mąkę, cukry, sól, płatki owsiane i zimne masło w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Wymieszać na małej prędkości, aż mieszanina jest kruchy i masło jest wielkości grochu. Równomiernie rozsypać jabłka.
Umieścić chrupiące na patelni arkusza i piec przez 1 godzinę, aż top jest brązowy i jabłka są bąbelkowe.