Okłady Z Sałaty Wołowej

Okłady Z Sałaty Wołowej
Okłady z sałaty wołowej to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 223 kalorie, 27g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka liści sałaty bibb, papryka jalapeño, rozdarta kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, KOREAŃSKIE OKŁADY Z SAŁATY WOŁOWEJ, oraz Azjatyckie Zawijasy Do Sałaty Wołowej.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
2
Stek posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
3
Umieść stek na patelni; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z patelni; odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Stek pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
6
Połącz sok, sos rybny, cukier i jalapeo w średniej misce, mieszając trzepaczką. Rezerwy 4 łyżeczki mieszanki soku w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać pozostałą mieszaninę soku w dużej misce; dodać stek, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść 1 1/2 uncji wołowiny w środku każdego liścia sałaty; top każdy z 2 łyżki cebuli, 2 łyżki mięty, 1 łyżka ogórka, i 1 łyżka kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
KolendraKolendra
OgórekOgórek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
MiętaMięta
9
Posypać równomiernie orzeszkami ziemnymi; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
RolkaRolka
10
Podawać z zastrzeżoną mieszaniną soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
11
Sałatka z makaronem Soba: gotować 6 uncji makaronu soba zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron SobaMakaron Soba
MakaronyMakarony
SólSól
12
Połącz makaron, 1/3 szklanki posiekanej zielonej cebuli i 1/3 szklanki pokrojonej marchewki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MarchewMarchew
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Połącz 1 1/2 łyżki octu ryżowego, 1 łyżka oleju sezamowego, 1 łyżka sosu rybnego, 1 łyżka sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, 2 łyżeczki Sambal oelek i 1 łyżeczka brązowego cukru w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sambal OelekSambal Oelek
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos RybnySos Rybny
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Mżawka mieszaniny octu na mieszaninę makaronu; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MakaronyMakarony
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn