Okłady z fasoli i warzyw
Okłady fasolowo-warzywne to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 291 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście szpinaku, cebulę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Okłady z fasoli i warzyw, Okłady Wegetariańskie, oraz Okłady Wegetariańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować grzyby i cebulę na patelni o 4 protokół, często mieszając, aż cebula będzie chrupiące-miękkie. Wymieszać fasolę; podgrzać. Szpinak wymieszać, zdjąć z ognia.
Podzielić mieszaninę fasoli między tortille.
Posypać serem. Fold jeden koniec każdej tortilla się o 1 cal nad nadzieniem; fold prawej i lewej stronie na złożony koniec, nakładające się. Złóż pozostały koniec w dół.