Mu Shu Pork Wraps to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Mieszanka pasty chile, imbir, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zawijasy wieprzowe z grilla, Okłady Wieprzowe Mu Shu, oraz Okłady z sałaty wieprzowej Moo SHU dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 5 składników (bulion przez skrobię kukurydzianą) w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj wieprzowinę, chile Pasta, i mielony czosnek; smażyć 2 minut lub aż wieprzowina jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Pasta Chili
Wieprzowina
4
Dodaj surówkę, papryka, i cebula; smażyć 2 protokół lub do miękkości. Wymieszać mieszankę bulionu; gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Bulion
Cebula
5
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej do każdej tortilli; zwinąć.