Okłady Do Pizzy Z Grilla

Okłady Do Pizzy Z Grilla
Grillowane okłady do pizzy mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka tortilli z mąki, sos do pizzy, mieszanka sera cheddar-Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Okłady Do Pizzy, Obiadowe Okłady Do Pizzy Caprese, oraz Zdrowa pizza kurczak sałata okłady {GF i Low Carb} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozłóż margarynę na jednej stronie tortilli i umieść ją po stronie margaryny na patelni. Łyżka sosu do pizzy na połowę tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
MargarynaMargaryna
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać 1/2 szklanki rozdrobnionego sera na sosie, i top z kilkoma plastrami pepperoni. Nad nadzieniem złóż czystą połowę tortilli i gotuj na złoty kolor z każdej strony. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn