Okrągłe pierogi ze stekiem

Okrągłe pierogi ze stekiem
Przepis na Round Steak 'N' Dumplings można przygotować w około 1 godzinę i 10 minut. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 619 kalorii, 33 g białka i 32 g tłuszczu każda. Za 3,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, mąki, bułki tartej i grzybów. Jest idealny na walentynki. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 54% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Okrągły stek z kluskami, Okrągły stek z grilla i Okrągły stek z grilla.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz mąkę i paprykę; dodawaj partiami wołowinę i potrząsaj, aż się nią pokryje. W holenderskim piekarniku smaż wołowinę i cebulę na oleju na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać wodę, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 35-45 minut. Wymieszaj zupę i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Na kluski w dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Mieszaj z mlekiem i olejem, aż zwilżą. W płytkim naczyniu wymieszaj bułkę tartą i masło. Wrzucaj czubate łyżki ciasta na kluski do mieszanki okruchów; przejdź do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieś gorącą mieszaninę wołowiny do natłuszczonego 2-1/2-qt. naczynie do pieczenia. Na wierzchu kluski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż ciasto będzie chrupiące i złocistobrązowe, a wykałaczka wbita w kluski będzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

4Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.okrągły stek wołowy bez kości, pokrojony w kostkę 1/2 calaokrągły stek wołowy bez kości, pokrojony w kostkę 1/2 cala1621 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemiękka bułka tartamiękka bułka tarta571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)561 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona seleranasiona selera2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.puszka skondensowany krem z zupy grzybowej, nierozcieńczonypuszka skondensowany krem z zupy grzybowej, nierozcieńczony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocebula mielona suszonacebula mielona suszona2501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mąka uniwersalnamąka uniwersalna2441 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala2551 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.jars each) whole mushrooms, drainedjars each) whole mushrooms, drained2551 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.jars each) whole mushrooms, drainedjars each) whole mushrooms, drained1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody4731 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cebula perłowa mrożona, rozmrożonacebula perłowa mrożona, rozmrożona0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 pojemnik (7 uncji) posiekanej cebuli1 pojemnik (7 uncji) posiekanej cebuli1Batoniki toffi Heathszałwia przetartaszałwia przetarta1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy na Round Steak. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn