Okoń morski z pesto z karczocha
Okoń morski z pesto z karczocha może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz, filety z okonia morskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, Bas w karczochach i bulionie pomidorowym, oraz Cały Grillowany bas z oliwkami, cebulą i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj naczynie do pieczenia sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Filety z okonia morskiego włożyć do naczynia do pieczenia w jednej warstwie, skórki do góry.
Odcedzić karczochy, wlewając płyn na rybę.
Niech marynować podczas dokonywania pesto.
Aby pesto, umieść karczochy serca do miski robota kuchennego.
Dodać pesto i płatki czerwonej papryki i proces, aż masywny. Zeskrobać boki miski i ponownie rozpocząć przetwarzanie.
Skropić w 1 do 2 łyżek oliwy z oliwek, dodając więcej w razie potrzeby, aż do uzyskania konsystencji, która jest gęsta, ale wylewana. Smak i dodać sól i pieprz w razie potrzeby. Można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Piec okonia morskiego, dopóki nie jest gotowane przez, 10 do 12 protokół. Łyżka około 2 łyżki pesto każdy na 4 talerze.
Umieść rybę na pesto, a także na wierzch hojną łyżką pesto.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.