Okoń morski z Chardą Szwajcarską i Beurre Blanc może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 618 kalorii, 38g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 6,84 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, ocet balsamiczny, koper włoski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wanilię, możesz śledzić to danie główne z Mini bułeczki waniliowe z polewą z fasoli waniliowej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Beurre Blanc, Beurre Blanc, oraz Beurre Blanc są bardzo podobne do tego przepisu.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.