Okoń morski na parze z wanilią, warzywami dla niemowląt i sosem Cappuccino
Duszony okoń morski z wanilią, warzywami dla niemowląt i sosem Cappuccino to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. Na $10.94 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka półtłustego mleka, młode ziemniaki, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wanilię, możesz śledzić to danie główne z Mini bułeczki waniliowe z polewą z fasoli waniliowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Okoń morski na parze z wanilią, warzywami dla niemowląt i sosem Cappuccino, Okoń morski na parze z sosem Tamaryndowym, oraz Okoń morski na parze z sosem z Czarnej Fasoli są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Usuń nasiona z wanilii i umieść zarówno nasiona, jak i strąk na talerzu z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Wymieszać widelcem, następnie umieścić rybę na talerzu i obrócić tak, aby oba filety były przykryte.
Umieścić nasiona wanilii i liść cytryny na wierzchu filetów, rezerwując wanilię.
Podziel pory na środku, 1 cal od końca, i umyć pod zimną wodą.
Wymieszać groszek, bób i młode ziemniaki razem.
Mleko przełożyć do rondla z zastrzeżoną wanilią i powoli gotować na średnim ogniu. W bambusowym naczyniu na parze * wyłożyć pory na dno, następnie przykryć mieszanką grochu.
Posyp solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, a następnie umieść parowiec na patelni mleka. W drugim bambusowym parowniku umieść liść cytryny, a filety skórki do góry. Otwórz znaki punktowe i zalej sokami z talerza.
Umieść pokrywkę na wierzchu i gotuj przez 10 do 15 minut na wolnym ogniu.
Wyjąć z patelni parowniki, na każdym talerzu umieścić trochę warzyw, a na wierzchu z rybą. Aby zakończyć SOS, wyjąć wanilię z mleka i skropić spieniaczem cappuccino lub "whizzer" lub w liquidizer. Daje to sosowi gęsty efekt cappuccino, który jest zarówno wizualnie, jak i tekstowo bardzo ładny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.