Okoń czarnomorski z kukurydzą i Jumbo Lump Crab Saute
Okoń czarnomorski z kukurydzą i Jumbo Lump Crab Saute jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1534 kalorii, 70g białka, oraz 90 g tłuszczu każdy. Na 11,11 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, do 4 pieczonych ziemniaków fingerling, filet z okonia morskiego i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jumbo Lump Crab Latkes, Jumbo Lump Crab Cake Sandwich, oraz Jumbo Lump Crab Hash Z Gotowanymi Jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zdobądź skórną stronę filetu z okonia morskiego (zrób kilka małych śladów szczelin w skórze ostrym nożem). Doprawić rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Seabass
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Rozgrzej średnią patelnię saute na dużym ogniu i dodaj 2 uncje oliwy z oliwek. Gdy olej jest palenie, dodać ryby, skóra bok w dół. Zmniejsz ciepło do średniego i naciśnij filet za pomocą szpatułki, aby chrupać skórę. Gdy skóra jest rumiana, Odwróć rybę. (Całkowity czas gotowania ryby powinien wynosić 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj pozostałe 2 uncji oliwy z oliwek do patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj kukurydzę, cebula, czerwona papryka, i papryka poblano i saute przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańskie Chorizo Wieprzowe
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Dodać mięso krabowe, szczypiorek i posiekany tymianek, mieszając, aby zmiksować. Dostosuj przyprawę do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Crabmeat
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Dodać bulion z kurczaka i ubić na maśle, tworząc SOS. Zmniejszyć do konsystencji sosu.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.