Okoń czarnomorski z kukurydzą i Jumbo Lump Crab Saute

Okoń czarnomorski z kukurydzą i Jumbo Lump Crab Saute
Okoń czarnomorski z kukurydzą i Jumbo Lump Crab Saute jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1534 kalorii, 70g białka, oraz 90 g tłuszczu każdy. Na 11,11 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, do 4 pieczonych ziemniaków fingerling, filet z okonia morskiego i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jumbo Lump Crab Latkes, Jumbo Lump Crab Cake Sandwich, oraz Jumbo Lump Crab Hash Z Gotowanymi Jajkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zdobądź skórną stronę filetu z okonia morskiego (zrób kilka małych śladów szczelin w skórze ostrym nożem). Doprawić rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
SeabassSeabass
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Rozgrzej średnią patelnię saute na dużym ogniu i dodaj 2 uncje oliwy z oliwek. Gdy olej jest palenie, dodać ryby, skóra bok w dół. Zmniejsz ciepło do średniego i naciśnij filet za pomocą szpatułki, aby chrupać skórę. Gdy skóra jest rumiana, Odwróć rybę. (Całkowity czas gotowania ryby powinien wynosić 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj pozostałe 2 uncji oliwy z oliwek do patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj kukurydzę, cebula, czerwona papryka, i papryka poblano i saute przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańskie Chorizo WieprzoweMeksykańskie Chorizo Wieprzowe
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Dodać mięso krabowe, szczypiorek i posiekany tymianek, mieszając, aby zmiksować. Dostosuj przyprawę do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
CrabmeatCrabmeat
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Dodać bulion z kurczaka i ubić na maśle, tworząc SOS. Zmniejszyć do konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Ułóż smażoną mieszankę warzywną w dużej misce do serwowania. Top z ciepłym bass filet i pieczone fingerling ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki, Do PodaniaSłodkie Ogórki, Do Podania
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
BassBass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dekoruj gałązką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia73
Magazyn