Okoń czarnomorski w wiosennym bulionie warzywnym może być dobrym przepisem na poszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 23G tłuszczu i w sumie 477 kalorii. Ten bezmleczny i pescatarian przepis serwuje 6 i kosztuje $3.14 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieprzu, filetów z okonia morskiego, łodygi selera i cebulki kopru włoskiego. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 72%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Smażony okoń morski w bulionie z kopru pomidorowego, Francuski w mgnieniu oka: chilijski okoń morski z bulionem Bouillabaisse, oraz Okoń morski z melanżem warzywnym.
Instrukcje
1
Zrób aioli: zmiel czosnek, a następnie posyp 1/2 łyżeczki soli i zetrzyj płaską stroną noża szefa kuchni, aby zrobić pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Aioli
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa Kuchni
2
Przełóż do średniej miski; dodaj musztardę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i żółtko i wymieszaj, aby połączyć. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek, a następnie olej roślinny, ciągle ubijając, aż będzie gładki; ubij 1 łyżeczkę wody, aby poluzować. Przykryj i wstaw do lodówki aioli, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Aioli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Zrób bulion: przyciąć dymkę do około 6 cali; przełóż wierzchołki do dużego rondla (odłóż cebulki na bok). Pokrój koper włoski i cienko pokrój; przenieś 1 szklankę liści kopru włoskiego do rondla (odłóż pokrojony koper włoski na bok).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dymka
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Do rondla dodać seler, marchewkę, gałązki pietruszki, liść laurowy, ziarna pieprzu i 8 szklanek wody. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu; zmniejsz ogień do średniego i gotuj przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Usuń fasolę fava ze strąków. Zagotuj mały rondel z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
6
Dodaj fasolę fava i gotuj 1 minutę; odcedź i spłucz pod zimną wodą. Zsuń Skórki; odłóż fasolę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Odcedź bulion warzywny do szerokiego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj ziemniaki i 1 1/2 łyżeczki soli i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu; zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Przełóż ziemniaki do miski łyżką cedzakową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodaj zarezerwowane Cebulki dymki i pomidory do bulionu; dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dymka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
11
Zrób rybę: każdy filet rybny przeciąć na krzyż 3 lub 4 razy po stronie skóry (nie przecinać do miąższu). Dopraw miąższ solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Dodaj rybę do garnka; dodaj fasolę fava i zarezerwowany pokrojony koper włoski, przykryj i gotuj, aż ryba będzie tylko nieprzezroczysta, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Podziel ziemniaki na płytkie miski; posyp każdą filetem rybnym, a następnie podziel bulion i warzywa między miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Posyp posiekaną natką pietruszki i posyp łyżką aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Aioli
15
Podawać z chlebem i pozostałymi aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aioli
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Labraks można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.