Ogórki mamy

Ogórki mamy
Ogórki mamy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, wody, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ogórki obrać i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
WafelWafel
2
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Odstawić na 30 minut, a następnie wycisnąć ogórki, aby uwolnić wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
4
W średniej wielkości misce wymieszać cukier, wodę, ocet, nasiona selera i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj ogórki do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
6
Dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn