Ogórek Gazpacho z krewetkami i melonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, arbuz, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeże zioła, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Jagodowym Lawendowym jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Ogórek Gazpacho z krewetkowym smakiem, Melon Gazpacho, oraz Smoky Melon Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym połączyć grubo posiekany ogórek, szalotki, grubo posiekane zioła, imbir, czosnek, oliwę z oliwek i jogurt i proces do gładkiej, około 1 minuty. Wymieszać w 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i ostrym sosie, a następnie przenieść do dużego szczelnego pojemnika i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Oliwa Z Oliwek
Zielona Cebula
Ogórek
Czosnek
Imbir
Pieprz
Jogurt
Zioła
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W małej misce, wymieszać krewetki i pozostałe ogórki, zioła, i sól.